Legende van de Biosun oorkaarsen

De kracht van vuur heeft de mensheid al sinds mensenheugenis geboeid. Door de beheersing van dit element, beschikt de mens over warmte en licht. Biosun oorkaarsen zorgen voor eenzelfde fascinerende belangstelling. Sedert eeuwen zijn ze dan ook als natuurmiddel in verschillende culturen bekend.

Oorkaarsen werden reeds gebruikt door de Hopi, de oudste Pueblostam. Deze indianen beschikken over een grote medische kennis en een hoge spiritualiteit.

Goede kwaliteit oorkaarsen

Alle originele BIOSUN oorkaarsen worden vandaag de dag nog steeds met de hand en met groot vakmanschap gemaakt. De kaarsen worden vervaardigd volgens het oude, traditionele recept waarbij alleen de beste grondstoffen worden gebruikt. Deze grondstoffen worden streng op hun zuiverheid gecontroleerd.

Daarom wordt bij de fabricatie katoen van de beste kwaliteit gebruikt. Alleen katoen geteeld zonder gebruik van insecticiden of andere chemische bestrijdingsmiddelen komt ervoor in aanmerking. Ook tijdens de verwerking van de katoen wordt geen enkele chemische behandeling toegelaten. De verschillen in kleur en lengte zijn een garantie voor de ambachtelijke vervaardiging van dit product.

Oorkaars zijn gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract en traditionele indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische oliƫn.