Oorkaarstherapie heeft een diep ontspannende werking met bijpassende geuren en specifiek afgestemd muziek. Deze trend komt ook steeds vaker voor in schoonheidssalons en kapsalons. Of in combinatie met bestaande behandelingen zoals gezichtsmassages.

In de kamer klinkt op de achtergrond ontspannende muziek. Zacht geknetter in het oor en aangename warmte zorgen voor een diepe en ontspanning. Gevoel, geur en gehoor combineren tijdens de toepassing tot een drietal zintuigen.

Ze leiden tot een nieuwe dimensie van ervaring. Oorkaarstherapie zorgt voor een holistische ontspanning voor lichaam, geest en ziel. Voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning en geen tijd hebben voor een bezoek aan een wellness of spa, bieden oorkaarsen een welzijnservaring voor thuis.

Voel de magie van het vuur, luister naar het stille geknetter van de vlam en laat je meegaan in een aangename ontspanning. De originele BIOSUN oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van inheemse volkeren. Ze werken puur fysiek kalmerend en bevrijdend en worden al tientallen jaren met succes gebruikt door therapeuten in de natuurgeneeskunde.