Legende van de Biosun oorkaarsen

De kracht van vuur heeft de mensheid al sinds mensenheugenis geboeid. Door de beheersing van dit element, beschikt de mens over warmte en licht. Biosun oorkaarsen zorgen voor eenzelfde fascinerende belangstelling. Sedert eeuwen zijn ze dan ook als natuurmiddel in verschillende culturen bekend.

Oorkaarsen werden reeds gebruikt door de Hopi, de oudste Pueblostam. Deze indianen beschikken over een grote medische kennis en een hoge spiritualiteit.

Goede kwaliteit oorkaarsen

Vandaag de dag zijn alle originele BIOSUN oorkaarsen nog steeds met de hand en met groot vakmanschap gemaakt. De kaarsen worden vervaardigd volgens het oude, traditionele recept waarbij alleen de beste grondstoffen worden gebruikt. Deze grondstoffen zijn streng op hun zuiverheid gecontroleerd en daardoor gebruikt met enkel de beste kwaliteit van het katoen.

Alleen katoen geteeld zonder gebruik van insecticiden of andere chemische bestrijdingsmiddelen komt ervoor in aanmerking. Ook tijdens de verwerking van de katoen wordt geen enkele chemische behandeling toegelaten. De verschillen in kleur en lengte zijn een garantie voor de ambachtelijke vervaardiging van dit product.

Oorkaars zijn gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract en traditionele indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische oliën.

Veilig en betrouwbaar

Overal ter wereld is er een grote tevredenheid onder de gebruikers van Biosun oorkaarsen. Zij waarderen dankbaar onze hoge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en hebben profijt van onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van de oorkaarsen. De rode lijn zorgt voor een duidelijke aanduiding van de maximale brandduur van de kaars. De veiligheidsfilter is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk en veilig gebruik.

 

oorkaarsen kopen